Polaris Festival: 4 dies per brillar!

1024 684 Encamina*t
  • 3

Taller de creixement personal: Què és el Polaris Festival?

De tots els tallers de Creixement Personal que hem dissenyat, aquest és el més personal i el que ens fa més il·lusió que participis. Quatre dies de Setmana Santa a una casa rural amb un objectiu molt concret: que trobis la teva estrella polar, aquella llum que ens guia i tots portem dins.

Quatre jornades en les que aprofitarem per perdre’ns a la muntanya i realitzar tallers i activitats. Una oportunitat única per compartir i créixer de la mà de tots els membres i professionals que fan d’Encamina’t un punt de trobada únic per a totes aquelles persones per descobrir la seva llum inferior.

Per què l’estrella polar?

Ja et deus haver adonat que el nostre logotip és la osa menor. I què té aquesta a la seva punta? Exacte! L’Estrella Polar. L’estel que marca el nord, que ens orienta quan estem perduts i que ens serveix de referència a l’hora de triar camins.

Encara que molts cops no la veiem, o no la sabem veure, tots portem una estrella polar dins. Diuen que el 93% de la matèria que forma el cos humà conté els mateixos elements químics que formen les estrelles. Per tant, quan alcem la vista i mirem el cel estrellat ens estem contemplant a nosaltres mateixos. Has vist com brillem?

En aquests tallers de Setmana Santa descobriràs la font de la teva llum interior i com treballar-la perquè persegueixo, amb tu,els teus somnis i ambicions. Activitats pensades per ensenyar-te a brillar amb llum pròpia i afrontar les foscors amb la pròpia claror que emana d’un mateix.

On?

A un lloc màgic, la Garrotxa, al Mas Garganta.

Quan?

Del 13 al 16 d’abril. Una forma diferent i interessant de viure la Setmana Santa.

Per a què?

Perquè a través de les nostres xerrades, tallers, activitats de lleure… podràs descobrir perquè, quan tot es torna fosc, apareixen els estels.

Si vols més informació no dubtis en entrar a l’enllaç del Polaris Festival o posar-te en contacte amb nosaltres, si estàs interessat en algun dels nostres tallers de creixement personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.