Avui donem a llum…

1024 684 Encamina*t
  • 2

Benvinguts i benvingudes al nou projecte d’Encamina*t!

Amb nervis però sobretot mooolta il·lusió us presentem a la nostra filla: Encamina*t! Una web on podràs trobar experiències de Creixement Personal que et moguin – per dins i per fora- cap a la vida que desitges!

Com molts de vosaltres sabreu, aquest projecte va començar a caminar farà més de 5 anys, però ara sentim que Encamina*t té tota la força i presència com per sortir al món, i no podia ser d’una altra manera que a través d’aquesta web tant maca i tant xula plena de sorpreses i novetats pensades per a tu.

Però arribar fins aquí no ha sigut gens fàcil… ha sigut un part de més de nou mesos on les hem vist de tots colors! I es que trobar allò que dóna sentit a la teva vida no és un camí de roses, requereix temps per poder parar, mirar endins, grans dosis de paciència, moooolta sinceritat amb un mateix.. i, sobretot, com diria el gran JM Serrat, estar despert!

Això per un costat, però atrevir-te a donar el salt per viure i treballar d’allò que et dona sentit encara ho és més… Així que us podeu imaginar n’hem estat d’entretinguts aquests darrers mesos…

I hem volgut definir aquest procés com un part perquè, com ens va dir una gran mestra:

Per sort, la vida ens ha donat un cop de mà perquè arribéssim fins aquí, ensenyant-nos les senyals necessàries que ens han guiat pel camí i apropant-nos a persones que s’han convertit ens els estels d’Encamina*t:

Gràcies a les nostres mares, per donar-nos les arrels que han fet que avui puguem volar!

Gràcies a les nostres famílies i amics per anar-nos il·luminant el camí amb els vostres consells, la vostra paciència i sobretot per fer-nos costat en moments difícils!

Gràcies als nostres mestres i terapeutes per fer-nos de mirall i veure que podíem arribar a ser qui avui som!

I un gràcies molt especial a l’equip de Haiku Studio: al Diego i l’Ariadna de Corazón de Galleta i per fer màgia i convertir un somni en una realitat!

A tots: gràcies perquè sense la vostra llum avui no seriem aquí! Al vostre costat hem après una nova lliçó de vida, i és que:

Ara mirem a l’horitzó i ens agrada el que veiem, però sobretot sentim que tot té sentit… Tan de bo et puguem acompanyar des d’Encamina’t a que trobis el teu! Així que et convidem a que miris la nova web, xafardegis l’agenda d’activitats, aprenguis amb el que anem publicant al blog, ho comparteixis amb qui creguis que li pot servir, i et facis teva aquesta nova web perquè estàs a casa teva!

Una abraçada ben gran,

Núria i Santi

 

 

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.