AGENDA

Experiències que et transformaran

Coneix-te més alhora que coneixes gent nova amb les teves mateixes inquietuds!

L’equip d’Encamina’t està ben encaminat amb una nova aventura: la de ser pares d’una preciosa nena que naixerà al novembre 2017! És per això que ens prenem un temps de “Reset Familiar” i tornarem a oferir experiencies a partir de l’estiu 2018 que aquí t’anirem mostrant… ens veiem aviat!

Reset vital 2018

Atura’t i focalitza la teva vida!

Sovint ens passem la vida corrent i sense saber la direcció cap a on anem.

No ens escoltem, no ens aturem i sobretot no ens sentim… Ens ocupem de tot menys de nosaltres i ens passem la vida defugint del que desitgem…, i d’això no se’n diu viure, sinó sobreviure!

Ens cal parar per recarregar piles, veure el que veritablement ens importa i sobretot deixar de fer per ser… Cal que ens encaminem cap a una direcció que tingui un sentit vital per a nosaltres…

Grups de Creixement Personal Vivencial

Octubre 2018 / juny 2019

A la vida sovint cal parar i mirar cap endins per a poder reprendre el vol i seguir caminant, ja no des de la inèrcia, sinó amb un sentit vital.

Apunta’t als nostres grups de treball personal continuat, formats per persones que comparteixen les teves mateixes inquietuds, que estan obertes a la vida i amb moltes ganes d’aprendre i de créixer.

La nostra metodologia de treball és vivencial, perque estem convençuts que l’única manera de fer canvis significatius a les nostres vides és vivint-los i verificant els aprenentatges amb les experiències.

"Ara mateix no hi ha activitats programades, torna ben aviat"