“El nostre destí de viatge mai és un lloc
sinó una nova manera de veure les coses”

Henry Miller

Viatges

Encamina’t cap a terres llunyanes, nous mons, paisatges de somni i noves cultures amb les nostres propostes de viatges, a on poc a poc descobriràs que el viatge més important de tots és el que fas cap a tu mateix!

Serà l’aventura de la teva vida!

“Un viatge de milers de quilòmetres
comença amb una sola passa”

Lao-Tsé

Rutes

Dedica un dia de la teva vida a parar, a desconnectar de tot i de tots per centrar-te només en tu mateix. A través de les nostres rutes descobriràs a cada pas l’art de ser tu mateix i de viure d’una manera més autèntica.

Conèixer-se és un camí, no una meta!

“La felicitat és interior no exterior i per tant,
no depèn del que tenim, sinó del que som”

Pablo Neruda

Sortides

Un cap de setmana per parar i escoltar-te, una excursió al cim dels teus somnis, una trobada on aprendre sobre el que et mou, una escapada per retrobar-te… Les nostres sortides t’ofereixen un espai on desconnectar per tornar a connectar, en magnífics entorns ideals per recarregar piles.

Fes un “reset” a la teva vida!

“Sabem el que som però no sabem
el que podem arribar a ser.”

William Shakespeare

Tallers i xerrades

Les xerrades i els tallers que organitzem estan pensats per aprendre nous coneixements relacionats amb els temes que et mouen i adquirir noves eines per liderar-te a tu mateix de manera fàcil i sostenible. Les temàtiques són diverses: Coaching, Ecologia Emocional, Gestalt, resolució de conflictes, …

Atreveix-te a viure la vida que vols, no la que pots!

“Tu ets l’únic que falta
a la teva vida”

Osho

Sessions personals

Són espais de relació on es pretén que prenguis consciència de qui ets i de la vida que tens a través d’un treball d’introspecció personal. Treballem des del Coaching i la Teràpia Gestalt perquè puguis treure el màxim potencial a la teva vida a través d’un procés d’autodescobriment.

Només tu decideixes el que vols SER i FER!

“Sigues el canvi que vols veure en el món”

Mahatma Ghandi

Grups de
creixement personal

Apunta’t als nostres grups de treball personal continuat, formats per persones que comparteixen un mateix objectiu: “aprendre els uns dels altres per créixer plegats”. Coneixeràs companys de viatge, un grup de persones que caminen en la teva mateixa direcció
i sentit vital perquè et sentis acompanyat.

Som éssers relacionals: l’altre em fa de mirall i m’ajuda a créixer!