Qui som


Encamina’t som la Núria i el Santi: dues persones que ens hem trobat per compartir un mateix camí de manera conscient i plena. Som dos colors complementaris que, junts, creen una harmonia i un equilibri perfectes. Som el ying i el yang: cadascú de nosaltres té un tarannà i un ritme diferent que es combinen per a dur a terme un únic propòsit vital: compartir la nostra experiència de creixement personal amb vosaltres, perquè sabem el que és connectar amb la llum interior i volem que brillis!

Santi Gómez

El Santi sempre ha sabut que cal tenir els peus a terra per poder volar. Potser per això va estudiar i ha treballat sempre al camp de l’arquitectura: és algú capaç de posar fonaments als estels, algú que comprèn els somnis dels altres amb un simple cop de vista i comença a posar-ne les bases per a fer-los reals, algú que construeix espais, físics i emocionals, perquè els altres s’hi trobin com a casa. Observador conscient i intuïtiu, el Santi sabia que el seu camí anava més enllà de la arquitectura i per això ha ampliat la seva formació en l’àmbit del Creixement Personal, motiu pel qual és la persona més indicada per a construir i donar la dosi necessària de sentit comú a un projecte com Encamina’t, sempre de la mà i de la vitalitat de la Núria.

Responsable
Observador
Intuïtiu
Facilitador
Professional

Núria Chiva

La Núria és energia positiva pura. Un pot sense fons de somriures autèntics. Vital i somiadora, és qui mira els estels i no para fins ser prou amunt per a poder-los abraçar, tant ella com tothom que se li apropa. La Núria és experiència: sap millor que ningú quin és el camí a seguir per ser conseqüent amb un mateix i el que de veritat vol, ja que ella mateixa va superar una crisi personal amb teràpia i creixement personal. Va ser llavors quan va donar un gir radical a la seva vida i es va formar en Coaching, Desenvolupament Personal i Lideratge, Ecologia Emocional i en Gestalt. Els somnis de la Núria compten amb un arquitecte de luxe per aconseguir que siguin més que idees volàtils i fugisseres i es converteixin en realitats: el Santi.

Creativa
Conscient
Entusiasta
Vital
Professional

La nostra raó de ser:

Ajudar-te a que prenguis consciència de com n’ets de brillant!

Encamina’t neix a les nits estelades d’estiu, quan la Núria mirava al cel per ensenyar a guiar-se de nit als seus nens escoltes de l’agrupament i demanava secretament a l’estel polar ajuda per a trobar el seu Nord.

Llavors ella no ho sabia, però aquella seria la llavor del seu projecte vital: arribar a conèixer-se tant a fons com fos possible per poder ajudar als altres a encaminar les seves vides amb alegria.

Al mateix temps, el pare del Santi li ensenyava els secrets dels estels i a com orientar-se per la vida…

Aquesta experiència, aquesta fe, aquesta il·lusió amb la qual es demanen els desitjos als estels és la mateixa que avui ens ha portat a crear Encamina’t , un espai per ajudar a que tothom brilli tant com pugui, un projecte per fer realitat els somnis que fa massa temps que tenim aparcats i per ajudar a que cadascú de nosaltres trobi el seu camí i el seu estel guia no només al cel, sinó a dins nostre: perquè el camí més important és invisible, i només el trobem tancant els ulls i mirant endins.

Per això els estels surten de nit: per ajudar-nos a creure en el que ens costa d’imaginar i per demostrar que sempre hi ha llum i companyia, fins i tot en la foscor de la nit.

Mitjans on hem deixat petjada:

Entrevista a El País Semanal “¿Qué necesito de los demás para ser feliz?”

Coach al programa de ràdio “Parlar x Parlar” de Cadena Ser.

Entrevista al programa “Misteris” de RAC1 “La màgia del Camí de Santiago”

Entrevista al programa “El primer día del resto de tu vida” de Canal+ amb Juanjo Millás

I col·laborem amb:

Encamina’t és un projecte recolzat per: