"M'ho van explicar i ho vaig oblidar. Ho vaig veure i ho vaig entendre.
Ho vaig fer i ho vaig aprendre"
Confuci

Com ho fem


T’oferim experiències úniques i vivencials d’autoconeixement, que et moguin -per dins i per fora- cap a la vida que desitges, tot combinant 6 metodologies de treball innovadores:

Ecologia Emocional

Gestió emocional + Model CAPA

T’ensenyem l’art de gestionar les teves emocions de manera sostenible i et donem eines per tal de millorar en 3 sentits: com a persones, les nostres relacions i el món en el què vivim, tot potenciant el model de persona CAPA: persona Creativa, Amorosa, Pacífica i Autònoma.

Psicologia Positiva

Desenvolupament personal + Benestar psicològic

Aprenem quines són les bases del benestar i de la felicitat personal, i et descobrim el teu potencial i com potenciar al màxim les teves capacitats, fortaleses i virtuts.

Coaching Vivencial

Visió del futur + Propòsit i sentit vital

Proposem activitats on viure en primera persona els aprenentatges teòrics per tal de prendre consciència de la vida que tenim i de la que desitgem, perquè no hi ha res com la pròpia experiència per aprendre, obtenir una visió clara de les fites i de les possibilitats per aconseguir-les.

Teràpia Gestalt

Integració sana del passat + Viure des del present

Apliquem les bases de la Teràpia Gestalt per poder viure amb més llibertat, sent més presents i conscients, tot acceptant d’on venim i el que som. Acompanyant en el procés de prendre consciència dels sentiments i desitjos d’un mateix i millorar la coherència entre el que sentim el que pensem i com actuem.

Ètica de la Cura

Relacions personals + Resolució de conflictes

Aprendrem recursos d’atenció i de resolució de conflictes ètic-morals i afectiu-amorosos que ens permetin acollir les relacions des d’una perspectiva més càlida i humana.

Oci Emocional

Temps d’Oci = Temps de Vida

Volem que visquis en el teu temps lliure i en primera persona l’autoconeixement alhora que gaudeixes del viatge, amb il·lusió, vitalitat i coherència personal, i sempre amb un somriure als llavis!